Category: Random

39

Bina Kedai Online Anda Dengan Lot.my

Lot.my? Apa itu Lot.my? Pernah ke korang dengar tentang Lot.my ni? Hebat ke Lot.my ni? Tak pernah dengar ek? Kalau nak tahu jawapannya, baca info yang aku tulis ni sampai habis. Hehe..

29

Yeah! Dapat Tshirt Eksklusif Dari Nuffnang!

Berbaloi aku bangun awal hari ni. Tak pasal-pasal dapat tshirt eksklusif Nuffnang free. Haha.. Ceritanya macam ni. Baru-baru ni, Nuffnang Glitterati+ Club ada mention dorang akan buat mini gathering kat Ipoh. Aku pun baru...

19

Wanita dan Legging

Hari ni aku memang tak cukup tido. Kejap je dapat dok kat bilik. Bila malam menjelma, baru je nak membaringkan diri, si Hadi pulak ajak main futsal. Demi sahabat dan kasih sayang sesama insan,...

6

Roller Coaster Madness

Korang penah naik roller coaster tak? Apa reaksi korang masa tengah naik tu? Rileks? Cool? Bagus. Tapi  ada jugak yang terlebih cool. Ok jom layan mereka yang terlampau melampau masa naik menatang roller coaster...

5

Wardrobe Lelaki

Ini adalah entry respon kepada Cik Oren punya request. Rujuk link ni. Memang oren betul la Oren ni. Rajin pulak dia bagi assignment kat aku. Haha.. Tapi bagus jugak. Boleh buat idea post baru....

1

Fakta Tentang Kentut

Kentut. Salah satu aktiviti yang bagus dan memberikan kenikmatan yang tak terhingga. Semua orang kentut kan? Ke ada yang tak? Tak normal la tu. Usus terputus mungkin. Pagi tadi aku kentut. Lepas tu terpikir...

0

[Gambar] Barangan Tiruan

Baru-baru ini Mozilla telah mengumumkan bahawa dorang telah mengeluarkan stokin jenama Firefox di pasaran. Mantap ah. Mesti mahal kan? Stokin jenama Firefox tu.. Nasib baik Habib Jewel tak buat karipap inti sardin. Kalau tak...

0

Kenapa Hafiz Suka Blackberry Torch 9800?

Masa: Ahad, 24 Oktober 2010 Lokasi: Kampung Karipap Di pagi yang indah, kelihatan beberapa pemuda kampung sedang riang berborak di kedai kopi Pak Tam. Sedang asyik mereka berborak, tiba-tiba salah seorang daripada mereka menjerit....

0

Keburukan dan Kebaikan Tak Mandi

Mandi sangat penting untuk orang. Orang perlu mandi untuk supaya badan sihat dan segar. Mandi terbahagi kepada beberapa kategori. Ada mandi biasa, mandi sunat, dan mandi wajib. Mandi wajib adalah…(sila Google sendiri). Hari ini...