Category: Wallpaper

12

Beautiful IPad Wallpapers For Gamers

I found this collection of iPad wallpapers for video gamers on Hongkiat site. Those video gamers who owned iPad will surely looking forward for these beautiful, awesome wallpapers. Enjoy! Click the displayed images below...

0

Gambar Artis Hollywood Dibelasah Teruk

Berita terkini. Sebilangan artis barat ditemui mengalami pendarahan yang teruk di muka. Saksi mengatakan bahawa mereka kelihatan bergaduh sesama sendiri. Puncanya, tak siapa yang tahu. Mengikut doktor yang ditugaskan, beliau berkata bahawa artis2 ini...

1

[Gambar] Kucing Comel

Kucing comel tak? Korang suke kucing tak? Kadang2 kalau tengok kucing ni macam rimau. Memang la sebab rimau tu dari family kucing. Ni ade gambar2 kucing comel. Yang kurang comel pon ade…Haha… Teringat pulak...

5

Creation of Human

These photos was taken by Lennart Nilsson, a Swedish photographer and scientist.

16

Bangunan Pelik Kat Planet Bumi Ini

Some people said that some of these pictures have been “photoshoped”. Well, its all up to you. Aik,aku speaking ke sebentar tadi? huhu… Gambar-gambar ini hanya untuk suka-suka dan meriangkan hari yang suram. Selamat...